Απόκτηση Ελληνικού Σήματος για τα προϊόντα της Γαλακτοκομικής Τριπόλεως – Παπαδόπουλος ΑΒΕΕ

Η Γαλακτοκομική Τριπόλεως - Παπαδόπουλος ΑΒΕΕ

Η Γαλακτοκομική Τριπόλεως, έχει μια μακρά παράδοση στην παραγωγή της φέτας, που ξεκινά από το 1945. Με παραδοσιακό ακόμα, τον τρόπο που παράγουμε την φέτα, αλλά και εξοπλισμένο με σύγχρονη τεχνολογία η Γαλακτοκομική Τριπόλεως, φέρνει στο πιάτο σας την πιο ξακουστή φέτα της περιοχής διασφαλίζοντας παράλληλα την ποιότητα, κατόπιν των εργαστηριακών ελέγχων που πραγματοποιούνται σε όλα τα στάδια της παραγωγής. Λίγα χιλιόμετρα, έξω από την Τρίπολη, στο χωριό Κάψια, απ' όπου ξεκίνησε η παράδοση της επιχειρησής μας, βρίσκονται οι εγκαταστάσεις της Γαλακτοκομικής, αλλά και το πρατήριο διάθεσης των προϊόντων μας. Διατηρώντας την παράδοση στην παραγωγή, είμαστε πολύ προσεκτικοί από την συλλογή του γάλακτος μέχρι την συσκευασία. Ντόπιοι κτηνοτρόφοι, επιλεγμένοι με κριτίρια ποιότητας κάθε πρωϊ μας φέρνουν το καλύτερο γάλα της περιοχής και η οικογένεια Παπαδόπουλου ξεκινά την εργασία με το γνωστό πλέον αποτέλεσμα σε ποιότητα και γεύση. Την Παράδοση, την Τέχνη και το Μεράκι η οικογένεια Παπαδόπουλου τα μεταφέρει απο γενιά σε γενιά... τα τρία αυτά βασικά χαρακτηριστικά μέχρι και σήμερα μεταφράζονται σε γεύση και ποιότητα καθημερινά στο τραπέζι σας.

Εδώ που το γάλα γίνεται τυρί!

Στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, εκεί που η παράδοση συναντά την τεχνολογία και το γάλα γίνεται τυρί. Λίγα χιλιόμετρα έξω από την Τρίπολη, στους πρόποδες του μαγευτικού Μαινάλου, βρίσκονται οι εγκαταστάσεις της Γαλακτοκομικής Τριπόλεως.
Σε αυτούς τους χώρους, η οικογενειακή παράδοση στην τυροκομία εφαρμόζεται καθημερινά για την παραγωγή των πιο αγνών και νόστιμων προϊόντων που κατασκευάζονται από 100% αιγοπρόβειο Ελληνικό γάλα .

Ο Στόλος Διανομών

Η Γαλακτοκομική Τριπόλεως, εξοπλισμένη με έναν υπερσύγχρονο στόλο, φροντίζει η συλλογή του γάλακτος και η μεταφορά των προϊόντων μας, να φτάνει στο τραπέζι σας, τηρώντας όλους του κανόνες ασφαλείας και υγιεινής που επιβάλλονται. Τηρώντας αυστηρά τους όρους και τις προϋποθέσεις κατά ISO:9001 και ISO:22000, είστε σίγουροι για την αγνότητα και την καθαρότητα των προϊόντων μας.

Τα Προϊόντα μας

Τα προϊόντα της εταιρείας περιλαμβάνουν: φέτα (Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης), γραβιέρα ,μυζήθρα ,ανθότυρο, γίδινο τυρί, βούτυρο γάλακτος, γιαούρτι, τυρί για σαγανάκι. Η μεγαλύτερη παραγωγή μας είναι η φέτα η οποία ωριμάζει με τον παλιό παραδοσιακό τρόπο σε ξύλινα βαρέλια από ξύλο οξιάς.
Που βρίσκεται η Γαλακτοκομική Τριπόλεως;

Η Γαλακτοκομική Τριπόλεως – Παπαδόπουλος ΑΒΕΕ βρίσκεται στην περιοχή Κάψια Αρκαδίας και συγκεκριμένα στο 12ο χλμ Εθνικής Οδού Τρίπολης – Πύργου.

Πού μπορώ να προμηθευτώ τα προϊόντα σας;

Στις εγκαταστάσεις της εταιρείας μας βρίσκεται και το κατάστημα όπου μπορείτε να προμηθευτείτε τα προϊόντα μας. Ακόμα, προϊόντα της Γαλακτοκομικής Τριπόλεως θα βρείτε και σε αλυσίδες Super Market όπως οι Α.Β.Βασιλόπουλος, Γαλαξίας, Γέγος, Ανδριόπουλος και Flora-Κονταράτος.

Ποια είναι τα προϊόντα της εταιρείας?

Τα προϊόντα της εταιρείας περιλαμβάνουν: φέτα (Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης), γραβιέρα, μυζήθρα, ανθότυρο, γίδινο τυρί,, βούτυρο γάλακτος, γιαούρτι, τυρί για σαγανάκι. Η μεγαλύτερη παραγωγή μας είναι η φέτα η οποία ωριμάζει με τον παλιό παραδοσιακό τρόπο σε ξύλινα βαρέλια από ξύλο οξιάς.

Τι πιστοποιήσεις φέρουν τα προϊόντα σας;

Η Γαλακτοκομική Τριπόλεως ως μία από τις κορυφαίες της Ελληνικής αγοράς, αναγνωρίστηκε, με την απόδοση του Ελληνικού Σήματος, από τον Ελληνικό Γεωργικό Οργανισμό «Δήμητρα» του Υπουργείου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης και Ενέργειας.