Γαρίδες Σαγανάκι με φέτα από την Γαλακτοκομική Τριπόλεως – Παπαδόπουλος ΑΒΕΕ
Σήμερα μαγειρεύουμε Γαρίδες Σαγανάκι με φέτα από την Γαλακτοκομική Τριπόλεως – Παπαδόπουλος ΑΒΕΕ. Μια καλοκαιρινή συνταγή ιδιαίτερα απολαυστική και εύκολη που φτιάχνεται σε όλη την Ελλάδα!
Ευχές Πάσχα
Η Γαλακτοκομική Τριπόλεως Παπαδόπουλος ΑΒΕΕ εύχεται Χρόνια Πολλά σε όλους με υγεία και αγάπη!
Διεθνές συνέδριο τυροκομίας και Φεστιβάλ τυριού στην Τρίπολη
Διεθνές συνέδριο τυροκομίας και φεστιβάλ τυριού πραγματοποιείται στην Τρίπολη και πιο συγκεκριμένα στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο, από τις 9:30 το πρωί της Τετάρτης 29 Μαρτίου, με Έλληνες και ξένους προσκεκλημένους εισηγητές και τοποθετήσεις, εισηγήσεις, αναλύσεις, όλες με κοινό παρονομαστή την
Homemade cheese pies with feta cheese and yogurt from Galaktokomiki Tripoleos
For many years, cheese pies have been a delicious traditional Greek recipe suitable for any time of the day, as an appetizer or lunch snack!
Traditional kourabiedes with butter from the Tripoli Dairy
Christmas is approaching and the preparations have already begun. After decorating our house, it's time for traditional sweets such as kourabiedes and honey macaroons. Below you will find a recipe for kourabiedes with milk butter from 100% Greek sheep and goats
Tradition and Mythology of Feta
Η Ελλάδα είναι χώρα με πολύ μεγάλη ιστορία αλλά και παραδόσεις που χάνονται στα βάθη των αιώνων. Μερικές απ’ αυτές αναφέρονται στο γάλα και στα προϊόντα του. Για παράδειγμα για τους αρχαίους Έλληνες το γάλα θεωρείτο ιερή τροφή γιατί
Pasta with cherry tomatoes and grilled feta!
Today we are making pasta with cherry tomatoes and feta cheese from Galaktokomiki Tripoleos-Papadopoulos ABEE. A delicious recipe made popular by the Tik-Tok platform. This particular dish originated in Finland and is said to be the reason why grocery stores in Finland
80 years Tripoli's Dairy
Από το 1945 έως σήμερα…. Η Γαλακτοκομική Τριπόλεως είναι μια οικογενειακή επιχείρηση η οποία δραστηριοποιείται στον κλάδο της γαλακτοκομίας από το 1945. Τα δύσκολα εκείνα μεταπολεμικά χρόνια ο Γεώργιος Παπαδόπουλος μαζί με την σύζυγό του Αγγελική κατάφεραν να
Burgers stuffed with gruyere
Υλικά Κιμάς μοσχαρίσιος 500 γρΚιμάς αρνίσιος 200 γρΚρεμμύδια 2 τριμμέναΑυγό 1 τεμΣκόρδο 1 σκελίδα τριμμένηΨωμί μπαγιάτικο 3 φέτες μουλιασμένες και στραγγισμένεςΑλάτι,πιπέρι,ρίγανη,κύμινοΕλαιόλαδο 2 κουταλιές σούπαςΜουστάρδα 1 κουταλάκι γλυκούΓραβιέρα 150 γρ κομμένη σε στενόμακρα κομμάτια Διαδικασία Ζητάμε από τον κρεοπώλη μας να περάσει από την μηχανή του κιμά και τα δύο κρέατα μαζί. Σε
Pizza with feta cheese, tomato, pepper, onion and olives
«Χωριάτικη» πίτσα που μοσχοβολά ελληνική εξοχή. Υλικά Για 1 πίτσα διαμέτρου περίπου 38 εκ. 1 λεπτή ζύμη για πίτσα (βλ. βασική συνταγή εδώ) ή έτοιμη νωπή ζύμη για πίτσα του εμπορίου 150 - 200 ml σάλτσα ντομάτας (βλ. βασική συνταγή εδώ) 120