Acquisition of Hellenic Sign for Products of Dairy Products Tripolis - Papadopoulos SA

Τα νέα μας

Σήμερα μαγειρεύουμε Γαρίδες Σαγανάκι με φέτα από την Γαλακτοκομική Τριπόλεως – Παπαδόπουλος ΑΒΕΕ. Μια καλοκαιρινή συνταγή ιδιαίτερα απολαυστική και εύκολη που φτιάχνεται σε όλη την Ελλάδα!

Διεθνές συνέδριο τυροκομίας και φεστιβάλ τυριού πραγματοποιείται  στην Τρίπολη και πιο συγκεκριμένα στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο, από τις 9:30 το πρωί της Τετάρτης 29 Μαρτίου, με  Έλληνες και ξένους προσκεκλημένους εισηγητές και τοποθετήσεις, εισηγήσεις, αναλύσεις, όλες με κοινό παρονομαστή την

 Η Ελλάδα είναι χώρα με πολύ μεγάλη ιστορία αλλά και παραδόσεις που χάνονται στα βάθη των αιώνων. Μερικές απ’ αυτές αναφέρονται στο γάλα και στα προϊόντα του. Για παράδειγμα για τους αρχαίους Έλληνες το γάλα θεωρείτο ιερή τροφή γιατί

Από το 1945 έως σήμερα…. Η Γαλακτοκομική Τριπόλεως είναι μια οικογενειακή επιχείρηση η οποία δραστηριοποιείται στον κλάδο της γαλακτοκομίας από το 1945. Τα δύσκολα εκείνα μεταπολεμικά χρόνια ο Γεώργιος Παπαδόπουλος μαζί με την σύζυγό του Αγγελική κατάφεραν να

Υλικά Κιμάς μοσχαρίσιος 500 γρΚιμάς αρνίσιος 200 γρΚρεμμύδια 2 τριμμέναΑυγό 1 τεμΣκόρδο 1 σκελίδα τριμμένηΨωμί μπαγιάτικο 3 φέτες μουλιασμένες και στραγγισμένεςΑλάτι,πιπέρι,ρίγανη,κύμινοΕλαιόλαδο 2 κουταλιές σούπαςΜουστάρδα 1 κουταλάκι γλυκούΓραβιέρα 150 γρ κομμένη σε στενόμακρα κομμάτια Διαδικασία Ζητάμε από τον κρεοπώλη μας να περάσει από την μηχανή του κιμά και τα δύο κρέατα μαζί. Σε

«Χωριάτικη» πίτσα που μοσχοβολά ελληνική εξοχή. Υλικά Για 1 πίτσα διαμέτρου περίπου 38 εκ. 1 λεπτή ζύμη για πίτσα (βλ. βασική συνταγή εδώ) ή έτοιμη νωπή ζύμη για πίτσα του εμπορίου 150 - 200 ml σάλτσα ντομάτας (βλ. βασική συνταγή εδώ) 120