-
80 χρόνια Γαλακτοκομική Τριπόλεως
Από το 1945 έως σήμερα…. Η Γαλακτοκομική Τριπόλεως είναι μια οικογενειακή επιχείρηση η οποία δραστηριοποιείται στον κλάδο της γαλακτοκομίας από το 1945. Τα δύσκολα εκείνα μεταπολεμικά χρόνια ο Γεώργιος Παπαδόπουλος μαζί με την σύζυγό του Αγγελική κατάφεραν να
-
Απόκτηση Ελληνικού Σήματος
Στις 6 κορυφαίες Ελληνικές Εταιρείες γαλακτοκομικών η Παπαδόπουλος ΑΒΕΕ Με την συμπλήρωση των 80 χρόνων στον χώρο της γαλακτοκομίας, η Γαλακτοκομική Τριπόλεως ως μία από τις κορυφαίες της Ελληνικής αγοράς, αναγνωρίστηκε, με την απόδοση του Ελληνικού Σήματος, από τον Ελληνικό Γεωργικό
-
Πίτσα με φέτα, ντομάτα, πιπεριά, κρεμμύδι και ελιές
«Χωριάτικη» πίτσα που μοσχοβολά ελληνική εξοχή. Υλικά Για 1 πίτσα διαμέτρου περίπου 38 εκ. 1 λεπτή ζύμη για πίτσα (βλ. βασική συνταγή εδώ) ή έτοιμη νωπή ζύμη για πίτσα του εμπορίου 150 - 200 ml σάλτσα ντομάτας (βλ. βασική συνταγή εδώ) 120
-
Μπιφτέκια γεμιστά με γραβιέρα
Υλικά Κιμάς μοσχαρίσιος 500 γρΚιμάς αρνίσιος 200 γρΚρεμμύδια 2 τριμμέναΑυγό 1 τεμΣκόρδο 1 σκελίδα τριμμένηΨωμί μπαγιάτικο 3 φέτες μουλιασμένες και στραγγισμένεςΑλάτι,πιπέρι,ρίγανη,κύμινοΕλαιόλαδο 2 κουταλιές σούπαςΜουστάρδα 1 κουταλάκι γλυκούΓραβιέρα 150 γρ κομμένη σε στενόμακρα κομμάτια Διαδικασία Ζητάμε από τον κρεοπώλη μας να περάσει από την μηχανή του κιμά και τα δύο κρέατα μαζί. Σε