Απόκτηση Ελληνικού Σήματος για τα προϊόντα της Γαλακτοκομικής Τριπόλεως – Παπαδόπουλος ΑΒΕΕ

Τα νέα μας

Διεθνές συνέδριο τυροκομίας και φεστιβάλ τυριού πραγματοποιείται  στην Τρίπολη και πιο συγκεκριμένα στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο, από τις 9:30 το πρωί της Τετάρτης 29 Μαρτίου, με  Έλληνες και ξένους προσκεκλημένους εισηγητές και τοποθετήσεις, εισηγήσεις, αναλύσεις, όλες με κοινό παρονομαστή την

Τα τυροπιτάκια εδώ και πολλά χρόνια αποτελούν μια λαχταριστή παραδοσιακή ελληνική συνταγή κατάλληλη για κάθε ώρα της ημέρας, ως ορεκτικό ή μεσημεριανό σνακ!

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και οι ετοιμασίες έχουν ήδη αρχίσει. Μετά τον στολισμό του σπιτιού μας, σειρά έχουν τα παραδοσιακά γλυκίσματα όπως οι κουραμπιέδες και τα μελομακάρονα. Παρακάτω θα βρείτε μία συνταγή για κουραμπιέδες με βούτυρο γάλακτος από 100% Ελληνικό αιγοπρόβιο

 Η Ελλάδα είναι χώρα με πολύ μεγάλη ιστορία αλλά και παραδόσεις που χάνονται στα βάθη των αιώνων. Μερικές απ’ αυτές αναφέρονται στο γάλα και στα προϊόντα του. Για παράδειγμα για τους αρχαίους Έλληνες το γάλα θεωρείτο ιερή τροφή γιατί

Σήμερα φτιάχνουμε ζυμαρικά με ντοματίνια και φέτα από την Γαλακτοκομική Τριπόλεως-Παπαδόπουλος ΑΒΕΕ. Μία πεντανόστιμη συνταγή που έγινε ευρέως γνωστή από την πλατφόρμα Tik-Tok. Το συγκεκριμένο πιάτο ξεκίνησε στη Φινλανδία και φέρεται να είναι ο λόγος που τα παντοπωλεία στη Φινλανδία

Από το 1945 έως σήμερα…. Η Γαλακτοκομική Τριπόλεως είναι μια οικογενειακή επιχείρηση η οποία δραστηριοποιείται στον κλάδο της γαλακτοκομίας από το 1945. Τα δύσκολα εκείνα μεταπολεμικά χρόνια ο Γεώργιος Παπαδόπουλος μαζί με την σύζυγό του Αγγελική κατάφεραν να

Υλικά Κιμάς μοσχαρίσιος 500 γρΚιμάς αρνίσιος 200 γρΚρεμμύδια 2 τριμμέναΑυγό 1 τεμΣκόρδο 1 σκελίδα τριμμένηΨωμί μπαγιάτικο 3 φέτες μουλιασμένες και στραγγισμένεςΑλάτι,πιπέρι,ρίγανη,κύμινοΕλαιόλαδο 2 κουταλιές σούπαςΜουστάρδα 1 κουταλάκι γλυκούΓραβιέρα 150 γρ κομμένη σε στενόμακρα κομμάτια Διαδικασία Ζητάμε από τον κρεοπώλη μας να περάσει από την μηχανή του κιμά και τα δύο κρέατα μαζί. Σε

«Χωριάτικη» πίτσα που μοσχοβολά ελληνική εξοχή. Υλικά Για 1 πίτσα διαμέτρου περίπου 38 εκ. 1 λεπτή ζύμη για πίτσα (βλ. βασική συνταγή εδώ) ή έτοιμη νωπή ζύμη για πίτσα του εμπορίου 150 - 200 ml σάλτσα ντομάτας (βλ. βασική συνταγή εδώ) 120

Στις 6 κορυφαίες Ελληνικές Εταιρείες γαλακτοκομικών η Παπαδόπουλος ΑΒΕΕ Με την συμπλήρωση των 80 χρόνων στον χώρο της γαλακτοκομίας, η Γαλακτοκομική Τριπόλεως ως μία από τις κορυφαίες της Ελληνικής αγοράς, αναγνωρίστηκε, με την απόδοση του Ελληνικού Σήματος, από τον Ελληνικό Γεωργικό

elΕλληνικά