Απόκτηση Ελληνικού Σήματος για τα προϊόντα της Γαλακτοκομικής Τριπόλεως – Παπαδόπουλος ΑΒΕΕ

Image Alt

Μπιφτέκια γεμιστά με γραβιέρα

Υλικά

  • Κιμάς μοσχαρίσιος 500 γρ
  • Κιμάς αρνίσιος 200 γρ
  • Κρεμμύδια 2 τριμμένα
  • Αυγό 1 τεμ
  • Σκόρδο 1 σκελίδα τριμμένη
  • Ψωμί μπαγιάτικο 3 φέτες μουλιασμένες και στραγγισμένες
  • Αλάτι,πιπέρι,ρίγανη,κύμινο
  • Ελαιόλαδο 2 κουταλιές σούπας
  • Μουστάρδα 1 κουταλάκι γλυκού
  • Γραβιέρα 150 γρ κομμένη σε στενόμακρα κομμάτια

Διαδικασία

Ζητάμε από τον κρεοπώλη μας να περάσει από την μηχανή του κιμά και τα δύο κρέατα μαζί. Σε ένα μπολ βάζουμε όλα τα υλικά μας (εκτός της γραβιέρας) και τα ζυμώνουμε πολύ καλά και αφήνουμε 2 – 3  ώρες στο ψυγείο. Κόβουμε την γραβιέρα σε στενόμακρα κομμάτια ,πλάθουμε τα μπιφτέκια μικρά και στενόμακρα και στο κέντρο τους βάζουμε από ένα κομμάτι γραβιέρα και το κλείνουμε καλά. Ακολουθούμε την ίδια διαδικασία μέχρι να τελειώσουν τα υλικά μας.Τα ψήνουμε σε αντικολλητική σχάρα, αφήνοντας πρώτα να ζεσταθεί καλά. Τα ψήνουμε από όλες τις πλευρές (καθώς κουνάμε την σχάρα  αυτά γυρνάνε από μόνα τους) κι είναι έτοιμα για σερβίρισμα.


Πηγή: chefoulis.gr

elΕλληνικά
en_GBEnglish (UK) elΕλληνικά